Piquet, 3 Les Cantarelles – 26570 MONTBRUN-LES-BAINS

Voorwaarden

1. Reserveren
U registreert on-line uw naam, adres, woonplaats gegevens, etc., met daarbij de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum. Tevens geeft u aan of u linnen- en/of lakenpakketten wilt reserveren.
In het formulier is de optie voor de eindschoonmaak al aangevinkt aangezien deze faciliteit verplicht is. Het is niet toegestaan om met meer mensen in het appartement te verblijven dan aangegeven in de reservering. Huisdieren zijn niet toegestaan.

2. E-mail en contact
Zodra u het formulier ingevuld heeft, zal de aanvraag per mail verzonden worden. Wij zullen daarop zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen om de beschikbaarheid en de reservering te bespreken.

3. Factuur
Ter bevestiging van de reservering ontvangt u de factuur. Dit document wordt als contract beschouwd tussen beide partijen.

4. Betalingen
Op de factuur wordt betaling in twee termijnen verzocht.   Bij reserveringen binnen twee maanden voor de aankomstdatum moet het gehele bedrag in één keer worden voldaan, echter uiterlijk één week voor de aankomstdatum.

5. Aankomst en vertrek
Op de aankomstdatum bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom in het appartement.
De sleutel van het appartement wordt u daarbij overhandigd als u de borg van € 250,- hebt voldaan.
Als u bij binnenkomst van het appartement onvolkomenheden aantreft, adviseren we u dit meteen te melden.
Wanneer u vertrekt moet u voor uiterlijk 10.00 uur het appartement verlaten en de sleutel inleveren.

6. Beschadiging
Beschadiging aan het appartement of de studio en/of breuk en beschadiging van het inventaris door uw toedoen, moet u melden. Verrekening van de kosten vindt plaats bij de teruggave van de borg. Wanneer de schade meer dan € 250,- bedraagt, wordt een passende oplossing gezocht.

7. Aansprakelijkheid
Voor schade of persoonlijk letsel, ofwel schade of letsel aangericht door de huurders aan derden, ofwel schade aangedaan door derden aan huurders of hun bezittingen, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

8. Annuleringen
Bij annulering door de huurder worden de volgende bedragen in rekening gebracht, verrekend met de reeds gedane aanbetalingen:
Bij een annuleringsdatum,
1. meer dan 30 dagen voor aankomstdatum: 25% van de totale huursom;
2. tussen 30 en 20 dagen voor aankomstdatum: 50% van de totale huursom;
3. tussen 5 en 20 dagen voor aankomstdatum: 75% van de totale huursom; of
4. minder dan 5 dagen: 100% van de totale huursom.

Weather Icon