Wilt u een huis of appartement (ver)kopen rond de Mont Ventoux in de Provence?

Dan kan ik u daar wellicht bij helpen.

Mijn naam is Joop Blom (1941) en actief als  "Conseiller en Immobilier"  voor Leggett Immobilier, een van origine Brits onroerend goed familiebedrijf aanwezig in heel Frankrijk met meer dan 600 agenten en om en nabij 16000 goederen in de verkoop .


Zelf ben ik altijd gefascineerd en bezig geweest met het renoveren en bouwen van huizen, naast mijn zakelijke activiteiten was mijn beroep docent wiskunde, informatica, Geo-ICT en vastgoed informatica op middelbaar en universitair niveau. Zoals veel Nederlanders kampeerden wij in de vakanties, eerst met een tent en later met een caravan in diverse streken van Frankrijk.

Sindsdien groeide mijn droom, ooit een huis in Frankrijk......

En na alle omzwervingen kozen we in 2000 voor het mooie Montbrun-les-Bains met zijn prachtige omgeving en kochten een stuk grond om ons huis op te bouwen.

Daar heb ik na jaren hard werken - in samenwerking met plaatselijke vaklieden - tijdens de vakanties mijn droom kunnen verwezenlijken. Dat ging niet vanzelf.  Er moesten nogal wat praktische, administratieve en financiële puzzels worden opgelost, maar dat is allemaal goed gekomen.

Die ervaring heb ik nu en wil ik graag delen en mensen helpen hun droom "Een huis in Frankrijk" te verwezenlijken.

De Drôme Provençale en het mooie dorp Montbrun-les-Bains staan voor prachtige natuur, rust en landelijk leven. De natuur is afwisselend, als je er doorheen rijdt, ontvouwt zich na bijna elke bocht een nieuwe verrassing. De omgeving is op vele manieren ontluikend, waar de bevolking zich goed heeft aangepast aan de natuur en vrijwel onaangetast heeft gelaten.

Montbrun-les-Bains is gekozen tot één van de mooiste dorpen van Frankrijk, gelegen aan de voet van de "Mont Ventoux". We tellen gemiddeld 240 zonnige dagen per jaar.

Hier woont de zon!

Het water van Montbrun-les-Bains heeft bewezen heilzame eigenschappen en trekt al sinds de Romeinse tijd kuurgasten aan. Het kuuroord is zeer geliefd om zijn behandelingen van het ademhalingsstelsel en reumatische aandoeningen, maar ook voor wellness-kuren. Een geplande uitbreiding kan het dorp een impuls geven zonder het evenwicht tussen het welzijn van het platteland en de economische activiteit te verstoren.

Klik op onderstaande links voor het aanbod van:

Mijn regio

of de departementen:

Drôme (26) en Vaucluse (84)

Handleidingen

Het kopen van een huis in Frankrijk

Het verkopen van uw huis in Frankrijk

Heeft uw wensen of vragen?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

Bitte geben Sie Ihren Namen ein.
Bitte geben Sie ein Thema an.
Bitte geben Sie eine gültige Telefonnummer ein.
Bitte geben Sie eine Nachricht ein.