Wandelen

Een Eldorado voor wandelaars?

Ja, absoluut te kust en te keur.

Mocht uw verbeeldingskracht te kort schieten, wij hebben de beschikking over vele mogelijke routes op dat gebied.

Denk u zich eens in: wandelen tussen de uitgebreide lavendelvelden in ons gebied en in het seizoen de geur op snuiven van een lavendeldistellerie in werking of eens kijken hoe soms nog met noest handwerk de lavendel geoogst wordt.

De brem is alom aanwezig maar, de lavendel staat natuurlijk centraal in deze streek, maar naast de uitgebreide lavendelvelden is de natuur overweldigend fraai en de dorpjes onderweg vormen absoluut een tegenwicht voor ons hedendaags gejakker………….

Met het appartement als uitvalsbasis heeft u vele mogelijkheden rondom en als u dat wenst kunnen wij u brengen naar het startpunt van die dag of desgewenst – tegen een redelijke vergoeding – ophalen daar waar u via uw ingevingen bent beland…………

In dit soort gevallen kan een mobiele telefoon een zegen blijken…….

Aanraders zijn absoluut tochten in “La Vallée de la Toulourenc” gevormd door de gelijknamige rivier die of kolkend dan wel kabbelend is: “toul ou renc” of wel “alles of niets”. De grilligheid van deze rivier weerspiegelt zich in haar omgeving en is te beleven via een wandeling in de ’s zomers doorgaans droge bedding.

Zo’n wandeling kan eindigen in het hoger gelegen Brantes met een omgeving en een Auberge die je op zo’n moment zou wensen.

Bekijk: 10 Wandeltochten omgeving Montbrun-les-Bains